Cea mai buna pastă de dinți pentru tartru

Alegerea celei mai bune paste de dinți care să controleze ori să îndepărteze tartrul poate fi dificilă deoarece există o varietate mare de opțiuni de la diferite mărci pe piață, precum PRONAMEL, Colgate, Crest, 3M, Oral Essentials. Nu vă faceți griji, suntem aici în ajutorul dumneavoastră. Am listat aici 18 dintre cele mai bune paste de dinți care controlează tartrul pentru tine.

Pentru a restrânge lista noastră cu cele mai bune paste de dinți care controlează tartrul, am cercetat și evaluat o gamă de cele mai bine vândute paste de dinți care controlează tartrul de pe piață, care costă între 25 și 100 de lei. Am ales pasta de dinți PRONAMEL ca cea mai bună alegere. Parcurgeți restul listei noastre și consultați ghidul de cumpărare dacă nu sunteți sigur ce să alegeți!

Pastă de dinți anti tartru

O privire la cele mai bune alegeri de paste de dinți anti tartru și eliminare tartru:

Sensodyne Pronamel Intensive Enamel Repair Toothpaste

Sensodyne Pronamel Gentle Teeth Whitening Enamel Toothpaste

Colgate Total Whitening Toothpaste with Stannous Fluoride and Zinc

Pastă de dinți pt tartru

Sensodyne Pronamel Intensive Enamel Pastă de Dinți Reparatorie

Pastă de dinți pentru repararea smalțului care inhibă demineralizarea, repară microdeteriorările și reconstruiește rezistența smalțului. Trei tuburi de 100ml de pastă de dinți pentru repararea smalțului intensiv Sensodyne Pronamel pentru dinți sensibili și de a reîntări și întări smalțul Pastă de dinți cu smalț puternic pentru repararea smalțului dinților, care previne cariile și eroziunea acidă din expunerea la alimente și băuturi acide Pastă de dinți Sensibility cu fluor pentru a vă proteja împotriva cariilor oferind o ușurare de durată, această pastă de dinți pentru smalț sensibilă, pachet de 3, vă protejează împotriva declanșatorilor de durere. Pastă de dinți extra proaspătă care îți lasă dinții curați și împrospătează respirația. Periați-vă dinții două minute cu această pastă de dinți sensibilă, de două ori pe zi.

Sensodyne Pronamel Pastă de dinți pentru Albire 

Pastă de dinți cu eroziune acidă care livrează minerale în stratul de smalț pentru a vă proteja dinții de eroziunea acidă cauzată de alimentele și băuturile acide. Trei tuburi de 100ml de Sensodyne Pronamel Gentle albire dinți smalț pasta de dinți pentru dinți sensibili, pentru Reharden și de a consolida smalțul poate varia ca și preț.  Pasta de dinți pentru smalț puternic, care oferă o protecție eficientă împotriva cariilor și îmbunătățește sănătatea generală a smalțului dinților. Pastă de dinți sensibili care protejează dinții de durere declanșează cum ar fi schimbările de temperatura, acizii, dulciurile sau contactul.  Pasta de dinți sensibilă special formulată pentru a lustrui ușor petele restabilind albul natural al dinților dumneavoastră.

Pastă de Dinți Colgate Albire Totală cu Fluorură de staniu și Zinc

Pasta de dinți de albire care îndepărtează și previne apariția de noi pete. Aceasta dispune de o formulă revoluționară cu mentă pentru o respirație proaspătă de lungă durată. Ajută la prevenirea plăcii bacteriene, a tartrului, a cariilor și a gingivitei. De asemenea, luptă împotriva bacteriilor de pe dinți, limbă, obraji și gingii pentru o respirație sănătoasă în toată gura.

Pastă de Dinți Crest Detoxifiere Gingii și Curățare Profundă

Neutralizează bacteriile din placa bacteriană, chiar și în jurul liniei gingivale pentru a combate gingivita. Utilizați pasta de dinți Crest Gum Detoxify Deep Clean pentru gingii mai sănătoase, dovedite clinic. Pentru gingii sănătoase folosiți împreună cu apa de gură Crest Gum Care, ața dentară Gum Care și rezervele de periuță de dinți electrică Oral-B Gum Care. Spuma activată caută bacteriile din placa bacteriană în locurile greu accesibile și le elimină.

Pastă de Dinți Crest Pro Avansată pentru  Reparare Gingii

Formulat cu aminoacidul Glicină. Veți primi 3 tuburi de 100ml de pastă de dinți Crest Pro-Health Advanced Gum Restore Deep Clean Toothpaste. Neutralizează bacteriile cauzatoare de placă bacteriană sub linia gingivală .Gingii mai sănătoase în 7 zile prin tratarea gingivitei. De la marca de pastă de dinți nr. 1 din America.*Calculele P&G se bazează pe datele de vânzări raportate în SUA pentru anul care se încheie până la 26.12.20. Conține fluorură de staniu ca tratament împotriva cariilor și gingivitei. Aprobată de Asociația Dentară Americană (ADA)

Stilou Colgate de Albire Peste Noapte

UȘOR DE APLICAT: Pentru utilizare, urmați rutina obișnuită de îngrijire orală, uscați-vă dinții, faceți clic pe stiloul de albire, aplicați un strat pe dinți, dormiți și spălați-vă pe dinți dimineața pentru un zâmbet mai strălucitor. STILOU DE ALBIRE PESTE NOAPTE: Pixul de albire a dinților Optic White Teeth Whitener Pen are o perie de precizie pentru a viza suprafața fiecărui dinte și un vârf care poate fi apăsat pentru a controla cu ușurință cantitatea de gel. PENĂ DE ALBIERE A DINȚILOR PENTRU DINȚI SENSIBILI: Formula noastră de albire este alimentată cu peroxid de hidrogen și este sigură pentru dinții și gingiile sensibile. ÎNDEPĂRTEAZĂ 15 ANI DE PETE ÎN 1 SĂPTĂMÂNĂ: Tehnologia noastră avansată de albire este rapidă și eficientă, folosiți-o noaptea pentru cele mai bune rezultate. Fiecare stilou are 35 de utilizări nocturne, astfel încât să puteți retușa când aveți nevoie.

3M Clinpro Tooth Creme 0.21% Sodium Fluoride Anti Cavity Toothpaste

UTILIZARE SIGURĂ DE DOUĂ ORI PE ZI: Această pastă de dinți cu fluor oferă dinților dumneavoastră mineralele necesare pentru a se reconstrui și poate fi folosită de două ori pe zi (sau conform indicațiilor medicului stomatolog) în locul pastei de dinți obișnuite. AJUTĂ LA COMBATEREA CARIILOR: Nu numai că această pastă de dinți conține fluor, dar conține și calciu și fosfat – elementele constitutive ale unor dinți sănătoși. S-A DOVEDIT CĂ REPARĂ PETELE ALBE: Previne, repară și inversează leziunile cu puncte albe – faza de început a procesului de apariție a cariilor. REZULTATE DOVEDITE prin 10 ani de utilizare clinică. CURĂȚARE UȘOARĂ: Formula neabrazivă asigură o curățare și o albire blândă și eficientă.

Crest 3D White Toothpaste Radiant Mint

Îndepărtează până la 80% din petele de suprafață. Veți primi (3) tuburi de 100ml de pastă de dinți Crest 3D White Radiant Mint Întărește smalțul și are o aromă radiantă de mentă. Previne petele viitoare printr-un strat protector și curăță în zonele greu accesibile.

Lumineux Teeth Whitening Toothpaste – Natural & Enamel Safe

Dovedit clinic: Să fim sinceri, toate ingredientele mai bune pentru tine nu înseamnă nimic dacă nu dovedesc rezultate. Așadar, ne-am propus să demonstrăm științific că cel mai strălucitor zâmbet al dumneavoastră poate fi obținut cu Lumineux și am reușit! Cu peste 50 de studii universitare în dublu orb care ne susțin, Lumineux poate spune cu mândrie că curăță, împrospătează și albește la fel de bine ca și ceilalți, fără a face rău. Albirea fără a face rău: Ce înseamnă să „nu faci rău” gurii tale? Ei bine, când vine vorba de albire, înseamnă să ridici petele fără să iei și smalțul. Dinții tăi pot și ar trebui să fie albiți fără a folosi înălbitori puternici care îți deteriorează structura dinților, ducând la sensibilitate.

Ingrediente intenționate și fără compromisuri: Vă invităm să verificați listele de ingrediente de pe toate produsele noastre! Acestea sunt pline de ingrediente care pot hrăni și ajuta la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră orale fără conservanți, aditivi sau coloranți sau arome artificiale. Uleiuri versus înălbitor: Cele mai multe produse folosesc peroxidul pentru a îndepărta petele, care îndepărtează smalțul pentru a scăpa de pete. Lumineux folosește uleiuri esențiale puternice care sparg petele în schimb, albindu-vă dinții fără a vă deteriora smalțul. În plus, sunt mai gustoase.

Siguranță pentru microbiom: Acesta este unic. De fapt, aș paria că Lumineux este singura companie de îngrijire orală de pe piață care poate afirma că este certificată ca fiind netoxică și sigură pentru microbiom. Asta înseamnă că produsele noastre colaborează cu organismul dumneavoastră pentru a obține o sănătate orală prin protejarea bacteriilor bune și detoxifierea celor rele.

LIVFRESH Dental Gel by Livionex

Elimină respirația urât mirositoare și previne formarea tartrului! Recomandat de medicii dentiști și dovedit clinic că îndepărtează placa bacteriană cu 250% mai bine! Explozie de verdeață de iarnă, acțiune ultra spumoasă și gel albastru frumos. Conține ZERO gluten, zahăr, SLS, triclosan, sulfați, ftalați, parabeni și abrazivi! Dispune de 100% ingrediente comestibile, inclusiv un antioxidant puternic. Sigur pentru toate vârstele!

Parodontax Active Gum Repair Toothpaste

Pasta de dinți pentru protecția gingiilor care ajută la inversarea semnelor de deteriorare timpurie a gingiilor, cum ar fi sângerarea gingiilor. Trei tuburi de 100ml de pastă de dinți Parodontax Active Gum Repair cu aromă de mentă proaspătă, pastă de dinți pentru gingii. Oferă aceleași beneficii ca și pasta de dinți obișnuită împotriva cariilor, prevenind cariile și consolidând dinții. Pastă de dinți pentru gingivită care ajută la menținerea sigiliului strâns între gingii și dinți prin uciderea bacteriilor la și de-a lungul liniei gingivale. Pastă de dinți cu fluor care promovează sănătatea generală a gingiilor.

Tom’s of Maine Fluoride-Free Pastă de Dinți Anti-placă & Albire Naturală

FLUORIDE-FREE TOOTHPASTE: Ajută la combaterea acumulării tartrului cu o formulă antiplacă. CE VEI PRIMI: Două tuburi de 160ml de pastă de dinți Tom’s of Maine fără fluor antiplacă și de albire în aromă de mentă. ALBIREAZĂ DINȚII: Pasta de dinți naturală ajută la îndepărtarea petelor de suprafață pentru un zâmbet mai strălucitor și mai alb. ÎNGRIJIREAȚI-VĂ NATURAL: Nu conține îndulcitori, conservanți, culori sau arome artificiale și nu este testată pe animale. TUBUL RECICLABIL: Căutați stegulețul albastru de reciclare, stoarceți cât mai multă pastă de dinți, înlocuiți capacul și reciclați-o.

FREEORR 2Pcs Intensive Stain Removal Gel Toothpaste

[Prospețime] Dinți ușor proaspeți, sigur pentru smalț, sigur pentru utilizarea zilnică. Această pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu poate îndepărta petele de cafea, ceai, vin și tutun, întărește smalțul, îmbunătățește sănătatea gingiilor și împrospătează respirația.

[Bicarbonat de sodiu] Această pastă de dinți pentru îndepărtarea intensivă a petelor este cea mai eficientă soluție naturală de îndepărtare a petelor, utilizând puterea de curățare a bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu puternic pătrunde adânc în crăpăturile smalțului dinților pentru a îndepărta petele încăpățânate de ceai, cafea sau nicotină.

[Designul pompei] Designul pompei poate preveni risipa și lipsa de igienă. De asemenea, face ca pasta de dinți să fie mai durabilă datorită capacității sale mai mari.

[Ingrediente naturale] Această pastă de dinți este fabricată cu extracte de plante, vă oferă un efect vizibil, precum și o protecție completă a gingiilor și a dinților, cu o respirație mai proaspătă.

[Miros proaspăt] Există două stiluri de produse din care puteți alege, cu aromă de fructul pasiunii și aromă de afine. Fiecare gram de pastă de dinți este plin de aromă de fructe pentru a vă menține gura proaspătă și pentru a preveni cariile dentare, pentru a întări dinții și gingiile.

Periogen Toothpaste – Super Cleaning Plaque & Tartar Control Formula 2-Pack

Gel cu o formulă blândă, prietenoasă cu smalțul, cu un scor RDA (Abraison dentar relativ) sub 70! Luptă împotriva acumulării tartrului cu puterea clătirii orale Periogen, premiată la nivel mondial. Albește dinții în timp ce aroma îndrăzneață de mentă asigură o respirație proaspătă de lungă durată. Concentrată pentru a fi cea mai bună pastă de dinți – o mică picătură va fi suficientă!

Parodontax Teeth Whitening Toothpaste to Help Bleeding Gums

Pasta de dinți pentru gingivită care ajută la prevenirea sângerării gingiilor. Trei tuburi de 100ml de pastă de dinți Parodontax pentru albirea dinților care ajută la sângerarea gingiilor, pastă de dinți pentru sănătatea gingiilor. Pastă de dinți cu fluorură de staniu care ajută la albirea delicată a dinților în timp ce îndepărtează placa bacteriană și ucide bacteriile din placă. Formulată pentru a ajuta la menținerea etanșării strânse între gingii și dinți. O pastă de dinți eficientă împotriva cariilor pentru o respirație mai proaspătă, dinți puternici și gingii sănătoase.

Boka Ela Mint Natural Toothpaste

Reduce sensibilitatea și albește dinții: Pastă de dinți naturală răcoritoare pentru sensibilitate, care îmbunătățește sănătatea generală a smalțului dinților și ajută la strălucirea albului perlat. Conține Nano hidroxiapatită (n-HA): Schimbăm fluorura cu N-HA, mineralul care alcătuiește smalțul folosit pentru a remineraliza dinții și a reduce sensibilitatea. Non-Toxic și 100% biocompatibil: Fără fluorură, sulfați, parabeni și arome și culori artificiale, această pastă oferă o detoxifiere pentru gură și gingii. Minty Fresh: Am completat N-HA cu Aloe Vera calmantă, Xylitol care combate bacteriile, ceai verde bogat în antioxidanți și mentă răcoritoare, pentru a conferi acestei paste un profil de aromă răcoritoare și revigorantă. Boka: Îngrijirea orală este fundamentul sănătății, dar industria nu a tratat-o în acest fel. Boka asociază cele mai bune ingrediente pe care natura și știința modernă le au de oferit pentru a vă vindeca gura și a vă hrăni corpul.

TartarEnd Toothpaste for Tartar Removal

Înmoaie ușor tartrul în timp ce periuța de dinți îl îndepărtează: Înainte de tehnologia de dizolvare delicată a plăcii și tartrului din pasta de dinți TartarEnd, singura opțiune pentru îndepărtarea tartrului acumulat pe dinții pacienților era detartrajul cu raclete metalice ascuțite. Pastă de dinți dovedită pentru îndepărtarea tartrului și a plăcii dentare: TartarEnd este singura pastă de dinți care dizolvă tartrul și placa dentară, dovedită pentru îndepărtarea tartrului și a plăcii dentare. Peste cinci ani de rapoarte despre dinți fără tartru și placă bacteriană de la igieniști, dentiști, parodontologi, pacienți și cercetători. CUI SE ADRESEAZĂ: Pasta de dinți pentru protecția și controlul tartrului, TartarEnd, este pentru cei care caută un remediu pentru îndepărtarea tartrului și a plăcii dentare la domiciliu. Ideală pentru cei preocupați de boala parodontală, de pierderea dinților și de costurile generale de sănătate. CE GUST ARE: Aromă foarte ușoară de verdeață de iarnă pentru o senzație de gust proaspăt. Dacă aveți gingii sângerânde, ați putea avea un gust metalic în gură. De obicei, acest gust, asociat cu sângerarea gingiilor, dispare pe măsură ce gingiile se însănătoșesc odată cu utilizarea continuă a TartarEnd. BENEFICII: Îndepărtează tartrul și placa bacteriană, oprește sângerarea gingiilor, ameliorează dinții sensibili, previne respirația urât mirositoare, ameliorează uscăciunea gurii, oprește formarea cariilor și reduce adâncimea buzunarelor gingivale pentru sănătatea generală a gingiilor și a smalțului.

Sensodyne Extra Whitening Sensitive Teeth Whitening Toothpaste

Pasta de dinți pentru sensibilitate care îndepărtează delicat petele de suprafață pentru un zâmbet mai alb. Trei tuburi de 4 oz de pastă de dinți Sensodyne Extra Whitening Sensitive Teeth Whitening Toothpaste. Pastă de dinți pentru dinți sensibili cu fluorură, care oferă aceleași beneficii de antivindecare și respirație proaspătă ca și pasta de dinți antivindecare. Formulată pentru a reduce acumularea tartrului pentru dinți mai curați și mai netezi. Construiește un strat protector liniștitor în jurul nervilor, asigurând protecție împotriva sensibilității 24 de ore din 24

Top Pasta de dinți pentru controlul tartrului

 1. Sensodyne Pronamel Intensive Enamel Repair Toothpaste
 2. Sensodyne Pronamel Gentle Teeth Whitening Enamel Toothpaste
 3. Colgate Total Whitening Toothpaste with Stannous Fluoride and Zinc
 4. Crest Toothpaste Gum Detoxify Deep Clean
 5. Crest Pro-Health Advanced Gum Restore Toothpaste
 6. Colgate Optic White Overnight Teeth Whitening Pen
 7. 3M Clinpro Tooth Creme 0.21% Sodium Fluoride Anti Cavity Toothpaste
 8. Crest 3D White Toothpaste Radiant Mint
 9. Lumineux Teeth Whitening Toothpaste – Natural & Enamel Safe
 10. LIVFRESH Dental Gel by Livionex

 

Top branduri pastă de dinți

 • Crest Toothpaste
 • Colgate Toothpaste
 • ARM & HAMMER Toothpaste
 • Tom’s of Maine Toothpaste
 • Sensodyne Toothpaste
 • JASON Toothpaste
 • FRESHMINT Toothpaste
 • Hello Toothpaste
 • Pronamel Toothpaste
 • Parodontax Toothpaste
 • Marvis Toothpaste
 • Burt’s Bees Toothpaste
 • Aquafresh Toothpaste
 • Close-Up Toothpaste
 • Uncle Harry’s Toothpaste
 • Opalescence Toothpaste
 • Prețuri pastă de dinți
 • Pasta de dinți sub 25 lei
 • Pastă de dinți sub 40 lei
 • Pasta de dinți sub 60 lei
 • Pastă de dinți sub 80 lei

 

 • Atributul pastei de dinți
 • Pastă de dinți sensibilă

 

 • Caracteristici
 • Pastă de dinți de albire a dinților
 • Pastă de dinți fără fluor
 • Pastă de dinți pentru gingii sensibile
 • Pastă de dinți cu ingrediente naturale
 • Pastă de dinți sigură pentru smalț
 • Pastă de dinți fără zahăr
 • Pastă de dinți fără parabeni
 • Pastă de dinți fără SLS
 • Pastă de dinți organică

 

 • Aromă
 • Pastă de dinți cu scorțișoară
 • Pasta de dinți cu căpșuni
 • Pasta de dinți cu mentă
 • Pastă de dinți cu fenicul
 • Pasta de dinți cu mentă
 • Pastă de dinți cu nucă de cocos
 • Pastă de dinți cu ceai verde
 • Pasta de dinți Bubble Gum
 • Pastă de dinți cu lămâie
 • Pastă de dinți cu pepene verde
 • Pastă de dinți de portocale
 • Pastă de dinți cu afine
 • Pastă de dinți cu vanilie
 • Pastă de dinți cu fructe ale pasiunii
 • Pastă de dinți cu mere
 • Pastă de dinți cu struguri
 • Pastă de dinți cu banane
 • Pastă de dinți cu ciocolată
 • Pastă de dinți cu mentă

 

 • Ingrediente active
 • Pastă de dinți cu peroxid de hidrogen
 • Pasta de dinți cu xilitol
 • Pastă de dinți cu fluor
 • Pastă de dinți cu hidroxiapatită

 

 • Tip
 • Pastă de dinți pentru sensibilitate
 • Pasta de dinți pentru controlul tartrului
 • Pasta de dinți pentru copii

 

 • Culoare
 • Pasta de dinți viole

 

 • Subiecte recomandate
 • Pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu

 

 • Selecții conexe
 • Periuțe pentru proteze dentare
 • Produse de îngrijire dentară de urgență
 • Tratamente pentru sensibilitate dentară
 • Detergenți pentru proteze dentare
 • Perii pentru limbă
 • Geluri de albire a dinților
 • Benzi de albire a dinților
 • Periuțe de dinți manuale pentru copii
 • Capetele periuțelor de dinți electrice
 • Protectori pentru dinți antigrindinărit
 • Periuțe de dinți electrice
 • Stimulatoare de gingii
 • Periuțe de dinți electrice rotative
 • Periuțe de dinți electrice cu ultrasunete
 • Alegeri dentare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.7]

Lasă un comentariu