Cea mai bună pastă de dinți pentru albire

Cine nu vrea un zâmbet strălucitor și mai alb? O dantură sănătoasă și strălucitoare iese în evidență întotdeauna, indiferent de vârsta, sex sau diferențe sociale, economice și culturale. Din fericire, pe piață online din România putem găsi o mulțime de variante pentru fiecare buzunar în parte, așa că nu îți rămâne de făcut decât să verifici opțiunile disponibile și să o alegi cea mai bună pastă de dinți pentru albire care ți se potrivește de minune!

În mare, există două metode prin care poți să ai o dantură mai albă: fie mergi la medicul dentist pentru o curățare și o albire profesională, fie alegi una dintre nenumăratele opțiuni de produs pe care le poți alege în funcție de bugetul de care dispui. Alegerea această are legătură în mare cu bugetul pe care ai de gând să îl acorzi albirii dinților!

Poți ajunge la rezultate deosebite dacă ești atent/ă la detalii importante! Desigur, nu uită că o vizită la medicul stomatolog te poate ajută să obții rezultate impresionante, însă costul e mai mare. Dacă te numeri printre cei care vor o albire treptată acasă, află din următoarele rânduri ce produse ți se potrivesc cel mai bine!

Care sunt cele mai bune paste de dinți pentru albire?

În continuare, îți prezentăm una dintre cele mai populare soluții pe care oamenii le au la dispoziție, mai exact, utilizarea unei paste de dinți destinate albirii dinților! Mai jos poți vedea ce produse recomandăm atunci când vine vorba despre dinți mai albi și mai sănătoși.

Pastă de dinți Colgate Max White Expert White Cool Mint, 75 ml

Dacă te afli în rândul celor care își doresc un produs perfect pentru eliminarea petelor de pe dinți pentru a obține un zâmbet perfect, îți recomandăm să alegi această pastă de dinți. Realizată special pentru adulții care își doresc să elimine petele este una dintre cele mai populare alegeri! Prețul avantajos și efectele benefice te vor uimi de la  prima vedere! Specialiștii recomandă să incluzi această pastă de dinți în procesul de curățare a dinților și să o folosești de minim două ori pe zi.

Denta Seal

Pastă de dinți remineralizanta cu hidroxiapatita, Denta Seal ajută la repararea deteriorarilor smalțului și la umplerea micilor fisuri, asigurând totodată o curățare foarte bună. Utilizează regulat pastă de dinți Denta Seal pentru toate aceste avantaje, dar și pentru îndepărtarea tartrului și a petelor.

Pastă de dinți Blend-a-Med 3D White Luxe Whitening Accelerator, 75 ml

Această pastă de dinți reprezintă un accelerator de albire care funcționează corect împotriva petelor de pe dantură, indiferent dacă discutăm despre pete aflate la suprafață sau despre cele din interior. De asemenea, acest produs este special gândit pentru a fi un scut de apărare împotriva bacteriilor care provoacă apariția petelor, protejând smalțul. Obține un zâmbet strălucitor și nu ezită să folosești această pastă de dinți de cel puțin 2 ori pe zi pentru a beneficia de rezultate cu adevărat deosebite în drumul tău spre dinți mai albi folosind doar pastă de dinți!

Pastă de dinți Blend-a-Med 3D White Luxe with Peart, 75 ml + periuță de dinți

Acesta este un pachet promoțional perfect pentru toți cei care vor să beneficieze de o dantură albă și strălucitoare! Îți recomandăm să profiți și tu de această oferta excelență și să uiți de petele de pe dinți care nu fac nimic altceva decât să strice aspectul acestora. Blend-a-Med reprezintă unul dintre cele mai populare branduri destinate igienei orale, bucurându-se de încredere în rândul tuturor celor care au grijă de propria dantură.

Pastă de dinți Opalescence Cool Mint 133g Ultradent

Chiar dacă acest brand nu este la fel de popular că cele de mai sus, producătorul acestei paste de dinți este cunoscut de toți oamenii care sunt în căutarea unor paste de dinți care să ofere rezultate excelente, cum ar fi: albirea dinților și protejarea acestora. De asemenea, pe lângă aceste avantaje deosebite, să nu uită de faptul că această pastă de dinți contribuie la sănătatea smalțului și la împrospătarea respirației datorită aromei de mentă. Folosește și tu acest produs de cel puțin două ori pe zi în rutina ta!

Pastă de dinți Arm&Hammer Enamel Pro Repair Whitening, 75 ml

Un alt producător popular pentru producerea pastei de dinți cu efecte mari de albire este reprezentat de acest brand american care are peste 150 de ani de experiență în domeniu. Datorită acestui motiv îți recomandăm să utilizezi această pastă de dinți bogată în calciu și fosfor, deoarece această asigura o remineralizare eficientă pentru albire, păstrând totodată sănătatea smalțului.

Pastă de dinți Blend-a-Med 3D White Luxe Perfection, 75 ml

Produsul acesta se numără în rândul pastelor de dinți care conțin o anumită formulă avansată de albire. Această pastă oferă utilizatorilor ocazia de a se bucură de un zâmbet strălucitor, alb, fără să fie nevoiți să aștepte prea mult timp de la începutul utilizării. Este esențial să folosești această pastă de cel puțin 2 ori pe zi, atât pentru a elimina resturile alimentare care rămân pe dinți, cât și pentru a obține rezultate deosebite. Produsul funcționează cel mai bine pentru petele dentare, iar rezultatele vizibile vor apărea în scurt timp de la utilizare! Pastă de dinți de acest tip te ajută să ai un smalt sănătos și un zâmbet perfect pentru multă vreme!

Pastă de dinți Arm&Hammer Advance White Sensitive Whitening, 75 ml

Produsul marca Arm&Hammer este special creat pentru albirea dinților. Acesta are în compoziție bicarbonat de sodiu și microparticule care lucrează împreună pentru o îndepărtare eficientă a petelor dentare și pentru o albire constanța. Pastă de dinți conține potasiu care contribuie la reducerea sensibilității dentare, de aceea constituie o alegere înțeleaptă pentru toți cei care au probleme cu decolorarea în adâncimea smalțului. Folosește această pastă de dinți de minim două ori pe zi și bucură-te de cele mai bune rezultate!

Ce fel de pete poți îndepărta cu pastă de dinți?

Mai devreme sau mai târziu, fiecare persoană se confruntă cu apariția petelor dentare. Din păcate, chiar dacă nu există o problema permanentă de albire pe care să ne putem baza, important este că putem folosi o pastă de dinți pentru albire. Află mai multe detalii!

Pete cauzate de vârstă înaintată

Specialiștii sunt de părere că există o relație directă între culoarea danturii și vârstă înaintată. Din cauza faptului că dantură devine din ce în ce mai pătată odată cu trecerea anilor, efectele de albire nu sunt la fel de evidente la persoanele în vârstă. Cei din urmă trebuie să depună mai mult efort și să aibă în continuare o igienă complexă pentru a sigură că dantură își menține culoarea dorită. Tocmai de aceea, specialiștii recomandă să utilizăm o pastă de dinți special concepută pentru albire începând cu o vârstă cât mai mică!

Petele pe dinți cauzate de coloristică naturală

Fiecare persoană dispune de o anumită nuanță a danturii care își face apariția încă de la naștere. Chiar dacă ne-am dori, adevărul este că nu există persoane care să aibă un zâmbet curat și strălucitor în mod natural, fără să utilizeze produse speciale de îngrijire. Desigur, nu toate petele pot fi îndepărtate de o pastă de dinți, însă poți solicită părerea unui medic specialist în acest domeniu pentru a te asigura că iei decizia potrivită conform situației tale!

Pete pe dinți cauzate de subțierea dinților

Subțierea dinților reprezintă un proces firesc, apărând pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă. De cele mai multe ori, atunci când dinții devin din ce în ce mai subțiri și sensibili, pot fi acoperiți ușor de bacterii care cauzează pete mai des decât la dinții normali. Doar o igienă corectă și vizitele constante la medicul stomatolog te vor ajută să eviți și să încetinești acest proces!

Pete dentare cauzate de o alimentație nesănătoasă

Dacă în mod des consumi cafea, vin roșu, sucuri cu acid, morcovi sau alte alimente colorate, dantură ta va fi din ce în ce mai pătată pe parcurs. În plus, pe dinți se vor acumula un strat de bacterii și pigmenți care îți vor pătă dinții. Adopta un stil de viață sănătos și bucură-te de rezultate deosebite în călătoria ta pentru a găsi cea mai bună pastă de dinți pentru albire!

Pete pe dinți cauzate de fumat

Dacă obișnuiești să fumezi, sigur ai observat faptul că dinții tăi nu mai sunt la fel de albi ca înainte. Culoarea gălbuie a dinților este dificil de îndepărtat și îți strică în mod cert aspectul zâmbetului, de aceea este indicat să folosești o pastă de dinți cu efecte speciale de albire.

Pete cauzate de droguri sau alte chimicale

Consumul de droguri vine la pachet cu nenumărate dezavantaje pentru întregul organism, nu numai pentru dantură. Chimicalele pe care le introducem în organism sunt și ele la fel de nocive. De exemplu, excesl de fluorură poate duce la decolorarea dinților în diverse zone.

Pete cauzate de bruxism

Bruxismul reprezintă o afecțiune care provoacă scrâșnirea involuntară a dinților, mai ales în timpul somnului. Acest obicei poate duce la apariția fisurilor pe suprafață danturii. Iar dacă nu respecți regulile de igienă, vei obervă apariția petelor dentare.

Cele mai frecvente întrebări despre albirea dinților

În această secțiune prezentăm mai multe răspunsuri pentru cele mai întâlnite întrebări despre albirea dinților!

Cum ajută pastă de dinți la albire?

Procesul de albire al dinților nu este deloc complicat. Produsele special concepute pentru lucrul acesta au de cele mai multe ori în compoziție un ingredient care funcționează că un înălbitor, acesta fiind de obicei în cantități mult mai mari decât în produsele obișnuite de îngrijire dentară. Ingredientul acesta este deseori carbamidă sau apă oxigenata, însă natură lui diferă în funcție de tipul pastei de dinți. Indiferent care ar fi ingredientul despre care discutăm, acesta acționează prin spargerea petelor în bucăți mici. Aceste pete sunt de fapt straturi compuse din bacterii sau pigmenți alimentari. Îndepărtează și tu petele dentare cu ajutorul unei paste de dinți pentru albire!

Procesul de albire cu pastă de dinți funcționează pentru toate tipurile de dinți?

Din nefericire nu, iar acest aspect este unul pe care ar trebui să îl discuți cu medicul tău stomatolog, mai ales dacă nu observi rezultate favorabile după câteva săptămâni de folosire a unei paste de dinți pentru albire. Succesul acestui proces depine de cele mai multe ori nu doar de calitatea produselor utilizate, ci și de culoarea dinților tăi. De asemenea, trebuie să știi că albirea dinților artificiali nu poate fi executată! În plus, pastă de dinți de albire nu acționează în niciun fel asupra dinților care sunt decolorați de anumite medicamente sau traume.

Care sunt efectele secundare ale pastei de dinți pentru albire?

În mod normal nu ai de ce să te îngrijorezi în legătură cu efectele secundare, iar singurul lucru pe care ar fi bine să îl iei în calcul este riscul de dezvoltare a unei sensibilități dentare după o perioada îndelungată de utilizare a pastei de dinți pentru albire, conform studiilor. Lucrul acesta se întâmplă deoarece pastă de dinți are în compoziție anumite ingrediente care pot afecta dantură în timp. Atunci când iei contact cu aerul rece sau cu alimente, poți avea dureri temporare din cauza nervilor. Iar dacă te confrunți deja cu această problemă, cel mai bine ar fi să iei legătură cu medicul tău dentist care să îți recomande o pastă de dinți potrivită și diverse metode de precauție!

Concluzie

Alegerea și utilizarea unei paste de dinți în mod periodic reprezintă cea mai simplă metodă pe care o poți lua în calcul atunci când îți dorești un zâmbet mai alb! Alege cu atenție produsul de care ai nevoie și nu ezită să discuți mai multe detalii cu medicul tău dentist!

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.8]

Un comentariu la „Cea mai bună pastă de dinți pentru albire”

  1. Eu folosesc pentru albire pasta de dinți Colgate Max White Expert. Sunt foarte mulțumită, am luat un pachet de 2 bucăți cu reducere de pe internet și cu transport gratuit.

    Răspunde

Lasă un comentariu