Cea mai bună apă de gură

Din punct de vedere istoric, România a avut probleme cu igiena orală, dar putem remedia acest lucru dacă citim articole sau vizionăm videoclipuri pe internet care ne arată clar ce boli putem contracta dacă neglijăm să ne spălăm pe dinți. Indiferent dacă faceți parte din populația căreia îi place să se spele pe dinți, s-ar putea să nu fie prima dată când auziți de apa de gură sau când o folosiți. Folosirea zilnică a acesteia completează un ritual de igienă orală și combate cariile, respirația urât mirositoare, bolile gingivale și altele asemenea.

În acest articol vă oferim câteva sugestii de produse, împreună cu o descriere a caracteristicilor unei ape de gură de calitate.

TOP 5 CELE MAI BUNE APE DE GURĂ

Apă de gură Listerine Coolmint, 1000 ml
Verifică prețul Apă de gură Listerine Coolmint, 1000 ml

Apa de gură Listerine Coolmint, 1000 ml

Apă de gură Listerine Coolmint este un produs excelent pentru cei care doresc o respirație proaspătă și sănătoasă. Cu o formulă puternică și răcoritoare, această apă de gură oferă o curățare profundă și eficientă, îndepărtând bacteriile și mirosurile neplăcute.

 

Cu ajutorul ingredientelor active precum mentolul și eucaliptul, apă de gură Listerine Coolmint oferă o senzație plăcută de răcorire, reducând inflamația gingiilor și îmbunătățind starea generală a cavității bucale.

 

Acest produs este ușor de utilizat, necesitând doar clătirea gurii cu o cantitate mică de apă de gură după perierea dinților. Beneficiile se vor simți imediat, iar efectele de lungă durată vor asigura o respirație proaspătă pe tot parcursul zilei. Recomandăm apă de gură Listerine Coolmint pentru oricine dorește să își mențină o igienă orală impecabilă și o respirație plăcută și curată.

 

Vezi prețul Apă de gură Listerine Total Care Clean Mint, 1000 ml

Apă de gură Listerine Total Care Clean Mint, 1000 ml

Apa de gură Listerine Total Care Clean Mint este un produs de calitate superioară pentru cei care doresc o igienă orală completă și o respirație proaspătă și sănătoasă. Această apă de gură puternică și eficientă ajută la îndepărtarea bacteriilor și a placii dentare, îmbunătățind starea generală a cavității bucale.

Probabil că, cel puțin o dată în viață, medicul dentist v-a sugerat o apă de gură, dar, din anumite motive, ați neglijat să cumpărați una. Apa de gură Listerine Total Care poate fi achiziționată într-o cantitate generoasă de 1 litru, la un preț excelent. Calitatea și prețul sunt foarte bine echilibrate. Apa de gură Listerine poate eradica până la 99,9% din bacteriile orale, lăsând dinții și respirația să miroasă proaspăt timp de 24 de ore. Pe lângă beneficiile sale medicinale, aceasta poate, de asemenea, să îmbunătățească aspectul dinților dumneavoastră prin albirea acestora.

Cu o formulă avansată, apa de gură Listerine Total Care Clean Mint oferă protecție împotriva cariilor dentare, a gingivitei, a respirației urâte și a petelor dentare. Folosind ingredientele active precum fluorul și clorhexidina, această apă de gură oferă o protecție durabilă împotriva problemelor orale comune. Apa de gură Listerine Total Care Clean Mint are un gust plăcut de mentă proaspătă, oferind o senzație răcoritoare și o respirație proaspătă pe tot parcursul zilei. Produsul este ușor de utilizat, necesitând doar clătirea gurii cu o cantitate mică de apă de gură după perierea dinților.

Recomandăm apa de gură Listerine Total Care Clean Mint pentru oricine dorește să își mențină o igienă orală completă și sănătoasă, oferind protecție împotriva problemelor dentare comune și o respirație proaspătă și curată. Acest produs este un must-have pentru orice rutină de îngrijire orală eficientă și de lungă durată.

Ce ne-a placut: Aceasta este utilizata atât în scopuri terapeutice, cât și estetice.

Apa de gura fara alcool parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 500 ml
Vezi prețul Apa de gura fara alcool parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 500 ml

Apă de gură fară alcool Parodontax, 500 ml

Mulți utilizatori spun că apa de gură Parodontax cu clorhexidină este un adevărat colac peste pupăză pentru ei și pentru rutina zilnică de igienă orală. Prin utilizarea acestei ape de gură, cavitatea bucală este protejată timp de până la 12 ore, în special noaptea, când nu mâncați alimente.

Apa de gura este listată ca fiind unul dintre elementele care pot ajuta la combaterea parodontitei, așa că, pe lângă faptul că vă va menține respirația proaspătă și gingiile și dinții sănătoși, va ajuta și la o stare bună de sănătate.Adulții trebuie să știe, de asemenea, că acest produs conține fluor și clorhexidină și, prin urmare, poate fi utilizat numai de către adulți.

Ce ne-a placut: Nu există niciun pericol ca folosirea acestei ape de gura care sa contribuie la apariția unor afecțiuni orale, cum ar fi uscăciunea gurii sau sindromul colonului iritabil, deoarece nu conține alcool.

Apa de gura Oral B GUMM & ENAMEL FRESH MINT 500 ml
Vezi prețul Apa de gura Oral B GUMM & ENAMEL FRESH MINT 500 ml

Apă de gură Oral B GUMM & ENAMEL FRESH MINT 500 ml

Apă de gură Oral-B GUMM & ENAMEL FRESH MINT este un produs inovativ și de înaltă calitate pentru cei care doresc o igienă orală completă și o respirație proaspătă și sănătoasă. Această apă de gură puternică și eficientă este special concepută pentru a proteja smalțul și a întări gingiile.

Cu o formulă avansată, apă de gură Oral-B GUMM & ENAMEL FRESH MINT conține fluor pentru a ajută la prevenirea cariilor dentare și la întărirea smalțului dentar. De asemenea, acest produs conține și o combinație de ingrediente care ajută la protejarea și întărirea gingiilor, prevenind inflamația și sângerarea gingivală.

Apă de gură Oral-B GUMM & ENAMEL FRESH MINT are un gust plăcut de mentă proaspătă, oferind o senzație răcoritoare și o respirație proaspătă pe tot parcursul zilei. Produsul este ușor de utilizat, necesitând doar clătirea gurii cu o cantitate mică de apă de gură după perierea dinților.

Recomandăm apă de gură Oral-B GUMM & ENAMEL FRESH MINT pentru oricine dorește să își protejeze smalțul și să întărească gingiile. Acest produs este un must-have pentru orice rutină de îngrijire orală eficientă și de lungă durată, oferind protecție împotriva problemelor dentare și o respirație proaspătă și curată.

 

Apa de gura cu clorhexidina 0,20%, Curasept, 200 ml
Verifică preț Apa de gura cu clorhexidina 0,20%, Curasept, 200 ml

Apă de Gură cu Clorhexidina 0,20%, Curasept, 200 ml

Este o apă de gură mai specială, deoarece este cel mai des folosită în tratamente sau după o intervenție chirurgicală.

De exemplu, după ce ați suferit o operație de canal sau suferiți de parodontoză, această apă de gură va fi alegerea perfectă. Produsul nu conține alcool, iar aroma sa plăcută și ușurința de a fi tolerată o fac alegerea perfectă. Puteți utiliza această apă de gură conform indicațiilor medicului dumneavoastră timp de până la 2 săptămâni, apoi întrerupeți tratamentul și continuați cu o apă de gură mai puțin dură, mai normală.

Ce ne-a placut: Contine clorhexidina, care este o substanță chimică puternică care asigură o curățare temeinică a dinților.

 

Cum putem alege o apă de gură calitativă:

Tipuri: Apa de gură poate fi împărțită în două categorii: apa de gură utilizată pentru a menține dinții albi și atractivi, care are în principal un scop cosmetic, și apa de gură utilizată pentru tratarea anumitor afecțiuni, care are o funcție terapeutică și este recomandată de obicei de către stomatologi.

Apa de gură estetică sau de întreținere poate fi utilizată pentru a masca respirația urât mirositoare, cunoscută și sub numele de halitoză. Pe lângă împrospătarea respirației, o apă de gură estetică vă curăță bine dinții și cavitatea bucală, eliminând resturile alimentare care rămân după ce vă spălați pe dinți. Albirea dinților este o altă funcție pe care o poate îndeplini o apă de gură estetică.

În ciuda faptului că apa de gură este mai puternică și tratează cavitatea bucală, dinții și orice probleme orale pe care le puteți avea, este totuși mult mai puțin eficientă. Mai mult, aceste ape de gură sunt subdivizate în trei categorii: antibacteriene, antiseptice și cele destinate combaterii bolilor parodontale. Aceste ape de gură ucid toate bacteriile din cavitatea bucală și previn formarea cariilor. Stomatologii pot recomanda anumite tipuri de produse, iar acestea vor fi folosite doar pentru o perioadă limitată de timp, de exemplu, dacă aveți gingii dureroase, deoarece aceste ape de gură sunt ceva mai puternice.

Utilizare: Multe persoane nu își îngrijesc corect dinții și nu știu când să folosească apa de gură sau ce avantaje oferă aceasta. Trebuie să știți că utilizarea apei de gură ori de câte ori vă spălați pe dinți sau chiar între mese este esențială pentru a obține rezultatele dorite și pentru a menține o dantură mai sănătoasă. Dacă sunteți la serviciu, puteți achiziționa o apă de gură pe care să o folosiți zilnic.

După ce v-ați spălat pe dinți și ați folosit ața dentară (sau nu) de cel puțin două ori pe zi, ar trebui să încheiați procesul de curățare orală prin folosirea apei de gură. Nu trebuie să mâncați alimente, să fumați sau să beți băuturi carbogazoase pentru o perioadă de timp după aceea.

Compozitie: Există două tipuri de apă de gură: naturală sau chimică. Este reală apa de gură făcută din ingrediente naturale? Într-adevăr, este! Este făcută din plante și are un efect calmant și răcoritor. Nu conține etil, deci este sigură pentru copii și femeile însărcinate. Pe lângă faptul că previne cariile dentare, apa de gură dulce, făcută chiar din plante, joacă un rol esențial în menținerea sănătății dinților.

Siguranta: Scopul acestei postări este de a vă informa cu privire la pericolele asociate cu utilizarea apei de gură. Recomandarea noastră este să citiți mai întâi lista de ingrediente și să evitați apa de gură dacă vedeți ceva toxic.

Există, de asemenea, ape de gură care conțin alcool, care, în timp, pot afecta negativ cavitatea bucală. Evitați aceste produse și cumpărați în schimb o apă de gură fără sodiu și fără etil. Deoarece copiii au tendința de a înghiți mai multă apă de gură, fluorura de sodiu poate fi extrem de toxică.

Alte caracteristici: Apa de gură poate avea o varietate de arome, inclusiv arome mentolate, dulci sau de fructe, pentru a atrage copiii.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Lasă un comentariu