Care este cea mai sănătoasă pastă de dinți?

O persoană obișnuită se va spăla pe dinți de aproape două ori pe zi pentru tot restul vieții. Asta înseamnă o mulțime de șanse de a-ți afecta igiena dentară și sănătatea orală! Acesta este și motivul pentru care alegerea pastei de dinți potrivite poate fi atât de importantă. Deloc surprinzător, nu toate pastele de dinți sunt egale în ceea ce privește ingredientele. Unele ar putea avea mai mult fluor decât altele, în timp ce unele ar putea conține îndulcitori artificiali, cum ar fi zaharina, în loc de alternative naturale, cum ar fi Stevia. Și chiar dacă evitați orice aditivi artificiali, diferite mărci pot avea în continuare proporții diferite de uleiuri esențiale și alte ingrediente naturale. Din fericire, există o mulțime de opțiuni sănătoase din care puteți alege – dar care este de fapt cea mai sănătoasă? Citiți mai departe…

Cea mai sănătoasă pastă de dinți naturală

Prima este cea mai bună pastă de dinți naturală. Aceasta este o formulă pe bază de ulei de cocos și bicarbonat de sodiu. Uleiul de nucă de cocos este o sursă excelentă de antioxidanți și s-a demonstrat că are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii. Bicarbonatul de sodiu este grozav pentru albirea dinților datorită alcalinității sale – deși, poate avea un ușor efect abraziv asupra smalțului dentar, așa că asigurați-vă că vă periați ușor! Această pastă de dinți conține, de asemenea, ulei de mentă, care nu numai că împrospătează respirația, dar ajută și la calmarea și protejarea gingiilor.

Cea mai sănătoasă pastă de dinți cu fluor

Următoarea este cea mai bună pastă de dinți cu fluor. Această formulă folosește fluorură de sodiu ca ingredient activ, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune modalități de a întări dinții și de a reduce riscul de carii și carii dentare. Această formulă conține, de asemenea, bicarbonat de sodiu și polietilenglicol, care sunt ambele eficiente în mod natural în îndepărtarea petelor de pe dinți.

Cea mai sănătoasă pastă de dinți de albire

Următoarea este una dintre cele mai bune paste de dinți de albire. Aceasta conține peroxid de hidrogen, vitamina C și ingrediente naturale. Peroxidul de hidrogen este disponibil fără prescripție medicală, dar este important de reținut că poate provoca sensibilitate la unele persoane. Vitamina C este un antioxidant puternic care poate ajuta la reducerea petelor de pe dinți. Deși această formulă conține lauril sulfat de sodiu, este combinată și cu ingrediente naturale, cum ar fi ulei de arbore de ceai, mentol, ulei de mentă și ulei de eucalipt.

Cea mai bună pastă de dinți naturală și organică (Încerci să găsești o marcă de încredere?)

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune paste de dinți naturale și organice, poate doriți să găsiți o marcă de încredere. Colgate, de exemplu, are câteva opțiuni diferite. Una dintre acestea este o formulă cu bicarbonat de sodiu și extract. Bicarbonatul de sodiu este excelent pentru albirea dinților, dar poate provoca sensibilitate dentară la unele persoane. Așadar, asigurați-vă că vă periați ușor! O altă opțiune de la Colgate este o formulă de pastă de dinți cu cărbune natural. Se recomandă ca oamenii să se spele pe dinți de două ori pe zi cu pastă de dinți cu fluor pentru a preveni cariile și gingivita.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Lasă un comentariu