Care este cea mai bună periuță de dinți electrică?

Fiecare model de periuță de dinți electrică este diferit, însă important este să selectezi produsul pe care îl consideri potrivit pentru tine. De aceea te vom ajuta să afli care este cea mai bună periuță de dinți electrică dintr-un top unde măsurăm cele mai bune periuțe de dinți electrice. Dacă te afli în căutarea unei periuțe de dinți cu un preț avantajos, alege oricare model din cele prezentate mai jos!

Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Numărul 1 – Oral-B Genius 9000 SmartRing, 6 programe, 4 capete, conectivitate Bluetooth

Periuța Oral-B Genius beneficiază de cele mai avansate tehnologii, oferind dinților o curățare în profunzime. Mișcarea oscilantă de rotiație este extrem de avantajoasă pentru menținerea sănătății dentare! Oral-B Genius 9000 are 6 programe de curățare și 4 capete de periaj. Această vine la pachet cu o husă elegantă, iar prețul este într-un raport echilibrat cu înalta calitate.

Numărul 2 – Philips Sonicare Diamond Clean HX9332/04, 5 programe, 2 capete

Periuța de dinți Philips Sonicare Diamond Clean este în vârful celor din gama de la Philips. Este o periuță de dinți foarte performanță, iar capătul acesteia este în formă de diamant. Pe lângă aceste avantaje, periuța Sonicare Diamond Clean arată excelent cu ajutorul accesoriilor elegante și moderne.

Numărul 3 – Philips Sonicare FlexCare HX6972/34, set de 2 periuțe și 3 capete de periere

Periuța de dinți Philips Sonicare este creată de Philips, o companie cu o experiență vastă în domeniu. Philips Sonicare Flexcare HX6972/34 este echipată cu o tehnologie înalta și o eficientă crescută de periaj. Datorită multiplelor funcționalități interesante și cu o autonomie deosebită, periuța de dinți electrică Philips reprezintă o investiție excelență pentru sănătate! Aces model este oferit spre vânzare într-un pachet cu două periuțe.

Numărul 4 – Oral – B Pro 6000 SmartSeries, 5 programe, 7 capete, conectivitate Bluetooth

Inginerii germani au dezvoltat o gama largă de periuțe profesionale cu o performanță ridicată și eficientă maximă împotriva tartrului. Periuța de dinți electrică Oral-B Pro 6000 oferă 5 programe de curățare, 7 capete de periaj, o trusa pentru transport și o tehnologie bluetooth. Această periuță oferă o tehnologie de curățare 3D cu un raport calitate-preț excelent!

Numărul 5 – Panasonic EW-DE92-S803, 4 programe, 1 capăt de periaj

Periuța de dinți electrică Panasonic oferă o curățare delicată dar eficientă totodată, atât datorită tehnologiei ionice, cât și celor 31.000 pe minut. Periuța această electrică de dinți are 4 programe, timer, protecție împotriva apăsării și o baterie reîncărcabilă foarte puternică.

Numărul 6 – Oral-B Pro 3000 Cross Action, curățare 3D, 3 programe, 3 capete

Modelul Oral-B utilizează o tehnologie de periaj 3D. Are trei moduri de curățare: zilnică, albire și dinți sensibili, venind însoțită de 3 capete de periaj.

Numărul 7 – Oral-B Professional Care Oxyjet 3000, periuță + irigator oral

Este posibil că periuțele electrice să nu reușească să curețe toate resturile de mâncare din cavitatea bucală, de aceea este indicat să foloseșți și un irigator oral. Mai ales că acesta, curată în profunzime și contribuie la sănătatea gingiilor!

Numărul 8 – Oral-B Pro 1000, curățare 3D, 1 program, 2 capete de periaj

Această este o periuță simplă, existența pe piață din România de mulți ani. Chiar și în aceste condiții, periuța de dinți Oral-B Professional Care 1000 prezintă un raport calitate – preț echilibrat și bun de luată în calcul! Dacă ai nevoie de o periuță fără programe complicate, optează pentru acest model! Cu siguranță aceasta va curăța dinții mult mai bine decât una manuală.

Numărul 9 – Periuța ionică Soladey Ion 5

Periuță ionică este diferită față de celelalte prin tehnologia inovatoare de periaj. Soladey Ion 5 funcționează prin realizarea unui mediu puternic oxigenat, ionizat negativ care distruge toate bacteriile și albește dinții! Fără să aibă nevoie de o sursă de energie, periuță funcționează perfect, fiind ușor de folosit fără apă sau pastă de dinți.

Numărul 10 – Periuța ultrasonică Emmi-Dental Professional

Chiar dacă nu e la fel de cunoscută pe piață din România, această periuță este indicată pentru cei care își doresc un periaj de calitate. Eficientă și avantajoasă din punct de vedere al prețului, simplu de utilizat!

Dacă ai nevoie să știi cum să alegi periuță corectă, fii atent la următoarele detalii!

Cum alegi periuță potrivită?

Știm cu toții faptul că periuța electrică este foarte potrivită pentru igienă noastră orală. De aceea, trebuie să ne orientăm spre cea mai bună periuță de dinți electrică. Periuțele electrice curată foarte bine, însă alegerea este dificilă deoarece pe piață întâlnim o mulțime de oferte tentante. Fii cu mare băgare de seama la următoarele detalii pentru a lua o decizie bună!

Performanță

Periajul este determinat de tehnologia pe care o folosește periuța. Conform unui studiu, tehnologia 3D înaltură placă dentară, este eficientă pentru sănătatea gingiilor și asigură o curățare eficientă. Tehnologia cu vibrații laterală este la fel de eficientă!

Ușurință utilizării

Este esențial să folosești cea mai bună periuță de dinți electrică fără să ai rea multe bătăi de cap. Această trebuie să fie ușor de folosit și să nu aibă prea multe activități de întreținere. Dacă nu ai mai folosit o periuță electrică până acum, e posibil că la început să ți se pară ciudat. Acestea sunt puternice, de aceea trebuie manevrate cu mare atenție.

Producătorul

Tehnologia avansează pe zi ce trece, iar oferta este din ce în ce mai variată. Pentru a ști cum să alegi un produs de calitate, orientează-te către o periuță electrică recunoscută, cum ar fi: Oral-B, Braun, Philips sau Panasonic.

Periuțele de dinți de la Oral-B Braun

Oral-B este un producător important de soluții potrivite pentru îngrijirea orală. Acestea sunt dezvoltate cu tehnologii avansate. Toate periuțele de la acest producător prezintă capete rotunde care utilizează tehnologia 3D, capabilă să ajungă în spații înguste.

Periuțele de dinți de la Philips

Philips este un producător la fel de important. Periuțele dotate cu formă standard se aseamănă cu cele obișnuite.  Periajul este realizat prin vibrații laterale!

Bateria

Durata de viață a periutei electrice este un aspect important de luat în calcul. Este neplăcut să rămâi fără baterie atunci când ai nevoie mai mare, ori când ești în mijocului procedurii de periaj. Periuțele electrice de înaltă calitate vin la pachet cu o autonomie importantă. Acestea pot fi utilizate de două ori pe zi până la o lună. Dacă optați pentru o periuță electrică de buget, să știți că bateria se va încărca complet în 4-6 sau chiar 8 ore. Dacă alegeți o periuță de dinți tehnologie mai nouă, aceasta se va încărca mult mai repede, unele chiar și în 30 de minute.

Periuță de dinți electrică pentru diverse categorii de vârstă

Periuțele electrice de mai sus sunt potrivite pentru adulți. Dacă alegi un cap de periuță moale și selectezi un program delicat, cei mici vor putea utiliza și ei periuță de dinți electrică.Desigur, pe piață există periuțe de dinți electrice pentru copii, special realizate pentru cei mici!

Prețul

Prețul acestor periuțe variază în funcție de o mulțime de detalii, precum: model, tehnologie, funcționalitate și producător. Pentru a inova periuțele de dinți electrice, producătorii produc o mulțime de tehnologii, mai mult sau mai puțin folositoare. Chiar dacă la prima vedere aceste tehnologii par interesante, adevărul este că nu au un efect direct asupra sănătății noastre orale. De cele mai multe ori, ofertele din magazine sunt mult mai atrăgătoare decât cele clasice! Capetele de periaj trebuie să fie înlocuite după 3 luni!

Concluzie

Periuțele electrice sunt eficiente pentru o bună sănătate orală, însă nu uită că rezultatele nu apar din senin, ci după ce le vei folosi de minim două ori pe zi!

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un comentariu